Man wordt tijdens socialising op Jomtien Beach neergestoken, naar verluidt vanwege geluidsoverlast van te luid praten

JOMTIEN / PATTAYA:- Een 34-jarige Thaise man is door een nog onbekende man neergestoken, terwijl hij op het strand van Jomtien Beach genoot van een drankje. Naar verluidt zou de neergestoken man luidruchtig geweest zijn.

De leden van reddingsdienst Sawang Boriboon haastten zich vandaag, om 4 uur in de morgen naar  een slachtoffer van een steekpartij op Jomtien Beach tegenover Soi 10 te helpen.

Het slachtoffer, de 34-jarige Khun Narintorn Itthipol werd gevonden in een plas bloed op een enigszins winderig strand. Hij was volgens onze razende reporter, “Snelle Jelle” afkomstig uit de provincie Nong Khai en liep een steekwond op in zijn rechterborst. Narintorn verkeerde in een zorgwekkende toestand, dus Sawang Boriboon bracht hem met spoed naar het Pattaya Hospital.

Een voetganger en getuige, Khun Pongtawee Prachabun, vertelde tegen “Jelle” dat hij het slachtoffer had zien drinken op Jomtien Beach. Toen kwam een ​​onbekende man die in een tentje op het strand sliep naar buiten en zei tegen het slachtoffer dat hij stiller moest praten. 

Het slachtoffer benaderde de vreemdeling agressief en zei hem dat hij zich met zijn eigen zaken moest bemoeien, toen de vreemdeling plots een mes trok en hem neerstak, aldus khun Prachabun.

De verdachte ontsnapte na de steekpartij en is nog steeds op vrije voeten, zo vertelde de politie van Pattaya aan onze razende reporter. Ze voegden eraan toe dat ze CCTV-camera’s zouden bekijken om de verdachte te lokaliseren, van wie wordt aangenomen dat hij mogelijk dakloos is.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!