Man raakt gewond na sprong van het balkon in Pattaya

PATTAYA:- Een Thaise man overleefde zijn sprong van de tweede verdieping van een appartementencomplex in Pattaya met verschillende verwondingen. Het slachtoffer sprong met opzet uit zijn kamer nadat hij naar verluidt boos was geworden op zijn vriendin.

Het incident vond plaats gisterochtend vroeg om 06.00 uur bij een appartementencomplex in de wijkgemeente Nongprue. Toen de politie van Pattaya op de hoogte werd gesteld, coördineerden zij met de reddingswerkers van Sawang Boriboon stichting om ter plaatse te gaan.

De reddingswerkers ontdekten het 30-jarige slachtoffer (naam niet vermeld vanwege zijn privacy) liggend op de grond naast het appartement. De Thaise man had lichte pijn in zijn rug, heupen en enkels. Hij werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

Volgens een politie-verhoor met zijn vriendin probeerde de man haar te vragen of hij naar buiten mocht gaan om met zijn vrienden te mogen chillen, maar ze weigerde. Boos liep de man naar het balkon van zijn kamer op de tweede verdieping en sprong op de grond, waarbij hij verwondingen opliep.

Ooggetuigen bevestigden de verklaring van de vriendin en bevestigden dat het slachtoffer uit zichzelf handelde. Het slachtoffer ligt op het moment van schrijven nog steeds in het ziekenhuis.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!