Man uit Noordoost-Thailand verliest beide benen na tragische treinzelfmoord 

NAKHON SI THAMMARAT:- Een schokkend incident heeft de gemeenschap op het treinstation Nakhon Si Thammarat doen beven toen een jonge man voor de binnenkomende trein sprong en ernstig gewond raakte. Het tragische incident vond gisteren plaats rond 16.00 uur op perron 1, toen de trein uit Bangkok arriveerde.

Reddingswerkers van de Pracharua Mit Jai Foundation en de lokale politie waren snel ter plaatse nadat de buiten bewustzijn zijnde man werd aangetroffen. De identiteit van het slachtoffer, Manop Makwong, 46 jaar oud uit Nakhon Ratchasima, werd aan de hand van zijn kleding en identiteitsdocumenten vastgesteld.

De stationschef, Khun Ritthidech Rodsi maakte melding van het tragische incident, waardoor getuigen geschokt waren toen de man plotseling voor de trein sprong. Ondanks onmiddellijke inspanningen van het treinpersoneel en reddingswerkers kon de man niet op tijd uit de weg gaan en overleed aan zijn ernstige verwondingen. Door het incident liepen de treindiensten ruim 1,5 uur vertraging op voordat de getroffen trein zijn reis kon voortzetten.

De politie heeft de zaak geclassificeerd als zelfmoord en voert momenteel verder onderzoek uit, terwijl het lichaam voor verder onderzoek aan familieleden is overgedragen.

Olleke Bolleke in Zuid-Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!