Man berooft in Noordoost Thailand een supermarkt om vervolgens de volgende dag een goudwinkel te beroven waarbij hij wordt gearresteerd

Ik KALASIN:- Een man in de noordoostelijke Thaise provincie Kalasin zou dit weekend een kortstondige misdaad hebben gepleegd.  Vrijdag zou de man een supermarkt hebben beroofd en 30.000 baht hebben buitgemaakt.

De dag erna, op de zaterdagmorgen, zou de man een goudwinkel hebben beroofd.  De politie arresteerde de man toen hij de goudwinkel verliet, maar ze vonden drugs bij hem maar géén grammetje goud.

De 27-jarige Detnarong Wannasang werd buiten bij de goudwinkel van de firma Yaowarat in het Nakhu-district gearresteerd.

De politie fouilleerde de man en vond enkel 19 methamfetaminepillen op zijn persoon.  Een dag eerder had de politie een melding gekregen dat een supermarkt was beroofd.  Na de eerste overval controleerde de politie camerabeelden om de dader te identificeren maar kon op basis van de beelden niet bepalen wie hij was.

De volgende dag beroofde de man de goudwinkel, maar de eigenaar van de winkel wist de politie met een stil alarm te attenderen dat de winkel het doelwit was van een beroving. Het is niet duidelijk waarom de man de goudwinkel heeft beroofd, aangezien de politie géén grammetje goud op de verdachte heeft aangetroffen.  De politie heeft Khun Detnarong aangeklaagd voor diefstal en bezit van illegale drugs.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Yongyuth Phuphuangpet
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: Bangkok Post

Eén gedachte over “Man berooft in Noordoost Thailand een supermarkt om vervolgens de volgende dag een goudwinkel te beroven waarbij hij wordt gearresteerd”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!