Luchthaven Suvarnabhumi installeert een automatisch bagagesysteem

BANGKOK: Suvarnabhumi International Airport, het luchtvaartknooppunt van Thailand, verbetert de beveiliging van passagiers en bagage met een Automated Return System (ARTS).

De ARTS zal de bagagecontrole van passagiers versnellen, aangezien het luchthavenpersoneel de gebruikte bagagebakken niet langer hoeft op te halen en terug te plaatsen in de nieuwe wachtrij. 

Volgens luchthavenexploitant Airports Thailand, het AoT, betekent dit niet alleen meer comfort voor het personeel, maar ook snellere service voor passagiers. Het vermindert ook de drukte bij controleposten. 

Vanwege de installatie van dit systeem zijn er enkele controleposten in de internationale vertrekterminal worden gesloten en zullen de aankomende passagiers naar andere controleposten geleid worden.

Na voltooiing van de ARTS zal de passagiersafhandelingscapaciteit verdubbelen van 3.300 naar 6.650 personen per uur. 

Het ARTS-systeem maakt deel uit van het moderniseringsplan van Suvarnabhumi Airport om zijn faciliteiten efficiënter, veiliger en passagiersvriendelijker te maken op weg naar een volledig digitale luchthaven en een van de beste luchtvervoersknooppunten ter wereld, volgens de AoT.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand
Bron: The Thaiger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!