Lijmsnuiver valt in Pattaya van de derde verdieping van een gebouw en breekt zijn arm

PATTAYA:- Een dakloze man viel van de derde verdieping van een gebouw in Pattaya en brak zijn arm. Volgens reddingswerkers die kwamen helpen, was hij naar verluidt high geworden door het snuiven van lijm. Het ongeval vond plaats in de Soi Siam Country Club nabij een begraafplaats in de wijkgemeente Nongprue. 

Reddingswerkers haastten zich naar een niet nader genoemd gebouw waar het incident plaatsvond. Daar vonden ze een onbekende man van ongeveer 25 tot 30 jaar oud, liggend op de grond. 

Er wordt aangenomen dat hij geen onderkomen heeft en droeg een korte broek zonder shirt. Hij leek gedesoriënteerd en dronken, zoals beschreven door reddingswerkers. De man had zijn linkerarm gebroken nadat hij van de derde verdieping van het gebouw was gevallen en werd met spoed naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.

Reddingswerkers vertelden aan “Snelle Jelle” onze stadsreporter dat ze dachten dat de man lijm had gesnoven en daarvan in hogere sferen verkeerde. Vervolgens vonden ze een verfrommelde plastic zak met lijm erin op de grond, vlakbij de plek waar de man viel.

De politie van Pattaya onderzoekt de zaak, maar het is onduidelijk of ze aangifte zullen doen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!