Koh Samui en Pha-ngan zetten méér veerdiensten in om aan de stijgende vraag tijdens de Songkran vakantie te voldoen

SURAT THANI:- Er worden extra veerdiensten in de provincie Surat Thani in gezet om te voldoen aan de stijgende vraag naar de overzetdiensten naar Koh Samui en Koh Pha-ngan over Songkran.

De directie van rederij Raja Ferry Port zei dat de vakantieperiode van 13-17 april op de twee eilanden de grootste toeristenstroom in meer dan twee jaar zou brengen.

“Momenteel is meer dan 80 procent van onze reizen geboekt en we verwachten dat alle reizen voor 11 april zullen zijn geboekt”, zo vertelde de directeur van de rederij, Khun Apichart Chayopas.

“Dit jaar verwachten we de meeste toeristen te zien sinds de Covid-19-lockdown, omdat de driedaagse Songkran aansluit op de weekenden en zo een vijfdaagse vakantie vormt.  Het valt ook samen met de volle maan, en veel toeristen zullen op beide eilanden vollemaanfeesten bijwonen.”

Khun Apichart zei dat het bedrijf zoveel mogelijk boot- en busdiensten zal toevoegen om teleurstelling voor passagiers tijdens Songkran te minimaliseren.  Veerboten en bussen zouden na elke reis worden gedesinfecteerd, terwijl passagiers volledig moeten worden ingeënt tegen Covid-19.

“We dringen er bij alle passagiers op aan om te allen tijde mondkapjes te dragen, sociale afstand te bewaren en hun vaccincertificaten te tonen voordat ze aan boord gaan”, voegde hij eraan toe.  “Boek uw reis ook van tevoren via Line @rajaferryport om de drukte bij de loketten in de havens te voorkomen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!