Koeler weer voor het noorden en noordoosten van Thailand in aantocht!

PATTAYA:- Noord- en Noordoost-Thailand zullen vandaag koeler weer gaan ervaren, met af en toe ochtendmist en harde wind. Bergachtige gebieden zullen aanzienlijk kouder aanvoelen, met temperaturen variërend van 5 tot 12° Celsius en vorst op grote hoogte.

Ook in de centrale en oostelijke regio’s zal het koeler zijn en de burgers in al deze gebieden wordt geadviseerd goed voor hun gezondheid te zorgen.

In de zuidelijke regio zal er intussen minder regen vallen dan de afgelopen dagen, maar in sommige gebieden kunnen hevige buien voorkomen. De zeecondities in deze gebieden kunnen leiden tot golven van 1-2 meter hoog, die in gebieden met zware regenval meer dan 2 meter kunnen bereiken.

De luchtvervuiling zal aanhouden in de noordelijke en centrale regio’s, inclusief Bangkok en omgeving, als gevolg van stagnerende lucht en slechte luchtcirculatie.

De uitgebreide weersvoorspelling voor 1-6 januari geeft aan dat het hogedruksysteem dat het bovenste deel van Thailand bedekt, licht zal verzwakken en een gematigde sterkte zal behouden. Dit zal resulteren in aanhoudend koud weer en ochtendmist in de noordelijke en noordoostelijke regio’s, terwijl de centrale en oostelijke regio’s koelere temperaturen zullen ervaren met af en toe ochtendmist.

Tussen 3 en 6 januari zal een nieuwe gematigde koude luchtmassa uit China het noordoostelijke deel van Thailand en de Zuid-Chinese Zee bedekken, terwijl de regen zal terugkeren naar het lagere zuiden. De windomstandigheden in de lagere Golf van Thailand zullen toenemen, met golven die ongeveer 2 meter hoog worden en in gebieden met zware regenval zelfs meer dan 2 meter hoog worden.

Uw weerbeer Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!