Knokpartij in pub “Yes” aan de Third Road in Pattaya laat veel mensen gewond achter

PATTAYA:- Twee groepen rivaliserende jongeren kwamen vanochtend om 03:20 uur met elkaar in botsing in een pub in Pattaya, waarbij veel van hen gewond raakten.  De bendes gooiden flessen in het bijzijn van wetshandhavers naar elkaar en gingen vervolgens met elkaar op de vuist.

Het gewelddadige gevecht brak vandaag, 2 april 2023, uit in een pub genaamd YES Pattaya in de wijk Pattaya aan Third Road.

Toen politieagenten en Sawang Boriboon-redders arriveerden, werden twee groepen jongvolwassenen aangetroffen die verbaal geweld naar elkaar buitte en flessen sterke drank naar elkaar gooiden.

De groepen stopten naar verluidt niet, hoewel de politie al aanwezig was.  Zes gewonden, met uitzondering van degenen die eerder ontsnapten en zelf naar het ziekenhuis gingen, werden uit de pub gehaald en naar het ziekenhuis gebracht.

Uiteindelijk wisten de agenten toch de kloppartij te stoppen.  In de pub werden verschillende bloedvlekken en gebroken glazen flessen ontdekt.  Niemand werd echter onmiddellijk gearresteerd, aangezien de politie het incident nog steeds aan het beoordelen is en de scène werd beschreven als chaotisch, waarbij het onduidelijk was wat de aanleiding was voor het gevecht en wie de agressors waren, die gewoon in het gevecht waren betrapt en wie zichzelf verdedigden.

 De politie van Pattaya werkt aan het identificeren van elke hoofdverdachte via camerabeelden.  De kroeg wordt vanaf nu nauwlettend in de gaten gehouden door ambtenaren om mogelijke herhaling te voorkomen.

Veel burgers maakte op sociale media opmerkingen oever het feit waarom de pub niet om 2 uur ’s nachts werd gesloten, wat toch de wettelijke sluitingstijd voor uitgaansgelegenheden in Pattaya is. De politie van Pattaya moest het antwoord schuldig blijven en heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Vorige week deed de politie van Pattaya een inval in de Flexx-club aan Walking Street omdat deze naar verluidt open was na de wettelijke sluitingstijd.

Ondertussen heeft de Thaise alcoholhandel beloofd om na de verkiezingen in mei een verzoekschrift in te dienen bij de nieuwe regering om de sluitingstijden in toeristische gebieden zoals Pattaya en Phuket legaal te verlengen.  Deze campagne is nu al vele maanden aan de gang, waarbij tegenstanders en aanhangers voortdurend politiek met elkaar botsen.

Natuurlijk zal uw Nieuwbeer updates over dit verhaal gaan geven, aangezien deze mondjesmaat door de Thaise politie worden verstrekt.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!