Kinderen in thailand kunnen vandaag op kinderdag gratis naar zes dierentuinen

BANGKOK:- Het is vandaag kinderdag in Thailand, een dag die nationaal gevierd wordt, om de kinderen extra in het zonnetje te zetten, hebben de kinderen vandaag toegang tot zes dierentuinen. 

Volgens de Organisatie Zoölogische Parken is gratis toegang beperkt tot kinderen die niet langer zijn dan 135 centimeter.  

De zes dierentuinen zijn: Khao Kheow Open Zoo, Chiang Mai Zoo, Nakhon Ratchasima Zoo, Songkhla Zoo, Ubon Ratchathani Zoo en Khon Kaen Zoo.  De organisatie zei dat het doel van de gratis toegang was om “vreugde te creëren” en kinderen bewust te maken van dieren, zo las uw nieuwsbeer in de Thaise media.

Op Kinderdag in Thailand zijn er verschillende activiteiten voor kinderen gepland.  De premier van Thailand nodigt kinderen uit in het Government House voor entertainment, sport en educatieve activiteiten.  Premier Prayut Chan-o-cha zal het evenement voorzitten en de kinderen persoonlijk begroeten. De plv. secretaris-generaal voor politieke zaken van de premier zal een rondleiding geven door zijn kantoor terwijl de kinderen om de beurt in zijn stoel mogen zitten.

De activiteiten zijn ontworpen om “Thaise”, patriottisme en het potentieel van kinderen te promoten.  Een robotwedstrijd, games, brommobielen en andere milieuvriendelijke activiteiten binnen het concept Bio-Circulair-Groene Economie (BCG) staan ​​op de agenda.  Kinderen kunnen ook hun lege waterflessen of blikjes meenemen om te ruilen voor souvenirs op het evenement.  

De kindereb kunnen op deze speciale dag in 15 Thaise gevangenissen achter de tralies kijken, in sommige gevangenissen kunnen kinderen spelletjes spelen, zoals stoelendans, paardrijden door de velden en dieren voeren.  Gedetineerden zullen deelnemen aan de activiteiten en het project heeft tot doel hen de kans te geven een bijdrage te leveren aan de samenleving.  Eten en drinken wordt gratis aangeboden.

Deze gevangenissen staan onder andere in: de provincie Rayong, de provincie Ratchaburi, de provincie Trat, de provincie Ranong, de provincie Phetchaburi, de provincie Chainat, de provincie Surin, de provincie Nakhon Sawan en de Bang Kwang gevangenis in Bangkok.

Olleke Bolleke in Thailand 

Eén gedachte over “Kinderen in thailand kunnen vandaag op kinderdag gratis naar zes dierentuinen”

  1. Pingback: 3preference

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!