Jonge Koeweitse straatracer ramt in Pattaya één taxi en verliest een vinger

PATTAYA:- Een 19-jarige man uit het Midden-Oosten, uit Koeweit, een illegale straatracer, reed frontaal tegen een taxi in Pattaya en verloor daarbij zijn vinger. Het ongeval vond gistermorgen op het Bali Hai-viaduct plaats, dit terwijl motoren wettelijk op dit viaduct verboden zijn.

Rond 1.30 uur hielpen de reddingsdiensten van Pattaya Sawang Boriboon Thammasathan de 19-jarige Mr. Faisal die per ongeluk met zijn Yamaha Spark-motor tegen een taxi reed.  Faisal, wiens achternaam werd ingehouden in afwachting van een volledig onderzoek naar het ongeval, verloor zijn middelvinger aan de rechterhand bij het ongeval en werd met spoed naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht.

Khun Sayan Mahathan, de 44-jarige taxichauffeur, vertelde tegen “Snelle Jelle” onze razende reporter dat hij mr.  Faisal met hoge snelheid in een groep van 4-5 personen zag rijden.

Vervolgens stak hij de rijstrook over, botste van voren tegen zijn taxi en knalde tegen de viaductreling, waarbij hij zijn vinger (helaas) verloor.

Faisal ligt nu in een ziekenhuis en is herstellende. Ondertussen zei de politie van Pattaya dat ze de camerabeelden zouden bekijken en beide partijen zouden oproepen voor verhoor.

Jelle merkt op dat dit het tweede verkeersongeval is met vermeende buitenlandse racers in de omgeving van Pattaya. De politie van Pattaya heeft eerder deze week 30 vermeende straatracers uit het Midden-Oosten gisteren en beloofde veel strengere verkeersregels te handhaven.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!