Jonge gozer jaagt de toeristen de stuipen op het lijf wanneer hij met een mes op de Second Road in Pattaya rondzwaait

PATTAYA:- Een jongeman zwaaiend met een mes op de parkeerplaats van een plaatselijk winkelcentrum aan Second Road werd gisteren door de politie van Pattaya gearresteerd. De man had naar verluidt gistermiddag, rond 5 uur toeristen en lokale bewoners rond het Avenue-winkelcentrum bang hebben gemaakt.

De politie van Pattaya moest speciale apparatuur gebruiken om de man te bedwingen die zich niet identificeerde en mogelijk een buitenlander uit een nabijgelegen land was.

De man, liep gewapend met een lang mes, over het parkeerterrein van Avenue, in zichzelf pratend en toeristen met het mes bedreigend. Getuigen belden meteen de politie om in te grijpen.

Volgens de politie van Pattaya was de man onsamenhangend en niet in staat om vragen goed te beantwoorden. Hij wordt vastgehouden op het politiebureau van Pattaya en zal ondervraagd worden zodra hij enigszins aanspreekbaar is.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: The Pattaya News 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!