Jomtien Beach in Pattaya zal deze maand voor het eerst het ‘Lullah-festival’ gaan organiseren

JOMTIEN:- Het strand van Jomtien zal het decor gaan worden voor het eerste Lullah Fest 2023 Street Food & Party On The Beach. Dit levendige evenement, dat van 17 tot 19 november zal plaatsvinden, zorgt nu al voor opwinding. Het festival biedt een scala aan streetfood, boeiend entertainment en een levendige schoonheidswedstrijd.

Maar liefst 100 bekende straatvoedselverkopers zullen tijdens dit festival act de présence geven. Naast de gastronomische hoogstandjes worden de deelnemers getrakteerd op een veelheid aan entertainmentaanbod. De gewaardeerde artiest GAVIN:D zal optreden op Jomtien Beach, samen met dynamische DJ-shows. 

Bovendien belooft de schoonheidswedstrijd, Top Lullah Pretty, een vleugje glamour toe te voegen aan de strandfestiviteiten.

De organisatie van het evenement bestrijkt verschillende gebieden, niet beperkt tot de inrichting van de locatie, verkeersmanagement en sanitaire voorzieningen. Er is ook speciale aandacht besteed aan verlichting, medische diensten en mediapromotie, waardoor bezoekers een verlangende ervaring krijgen.

Het Lullah Fest 2023 Street Food & Party On The Beach heeft tot doel de toeristenindustrie van Pattaya een impuls te geven, met een positief rimpeleffect op de lokale en nationale economie, zo meldde Pattaya News.

Het festival wordt beide dagen van 16.00 tot 23.00 uur Het voor het NOW Hotel, gelegen nabij Soi 12 gehouden.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!