Jazzicoon van wereldklasse ‘Kenny G’ treedt op tijdens het komende Pattaya International Jazz Festival

PATTAYA:- Maak u klaar voor een buitengewone muzikale ervaring op het Pattaya International Jazz Festival 2023! Het evenement beschikt over een geweldige line-up van gerenommeerde jazzartiesten, met als headliner de grote Amerikaanse saxofonist ‘Kenny G’.

Kenny G, wiens volledige naam Kenneth Bruce Gorelick is, is een van de meest succesvolle en best verkochte instrumentale muzikanten aller tijden. Kenny G, geboren op 5 juni 1956 in Seattle, Washington, verwierf bekendheid vanwege zijn soepele en melodieuze stijl van saxofoonspelen.

Gedurende zijn carrière heeft hij talloze albums uitgebracht, waarvan er vele de multi-platina-status hebben bereikt. Zijn muziek bevat vaak een mix van smooth jazz, pop en volwassen hedendaagse stijlen, waardoor deze toegankelijk is voor een breed publiek. Enkele van zijn meest populaire nummers zijn ‘Songbird’, ‘Forever in Love’ en ‘Going Home’.

Op 10 en 11 november 2023 zal Kenny G optreden op het spectaculaire podium van het Pattaya International Jazz Festival 2023. Gehost door de stad zullen vele andere getalenteerde jazzmuzikanten, zowel Thaise als internationale, zich bij hem voegen om te zorgen voor een onvergetelijke muzikale ervaring.

Zet 10 en 11 november in je agenda! Het festival wordt gehouden op Central Pattaya Beach en begint om 17:00 uur. Deze viering van de jazz belooft het publiek te boeien met een mix van soepele melodieën en levendige ritmes, waardoor herinneringen ontstaan ​​die voor altijd blijven bestaan.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!