Jaloerse echtgenoot in Centraal-Thailand komt er op pijnlijke wijze dat Karma echt bestaat!

LOPBURI:- Als karma inderdaad bestaat, betekende dit een meedogenloze vergelding voor een Thaise man,die verteerd door jaloezie over de nieuwe romance van zijn ex-vrouw, haar en haar moeder in brand stak. De Thaise man liep tijdens deze vurige daad zelf ernstige brandwonden op, die over zijn hele lichaam waren te zien.

Dit schrijnende incident deed zich gisteren in de vroege uren voor toen agenten van het politiebureau van hoofddistrict Lopburi een noodoproep ontvingen vanuit een huis aan de Si Intrarathit Road in het subdistrict Tha Kae van de provincie Lopburi. Ter plaatse aangekomen troffen ze een huis aan met gebarsten ruiten en brandschade. De scherpe geur van benzine drong door de lucht.

Door de brand raakten twee personen gewond, waaronder een 31-jarige vrouw genaamd khun Thanita Suwakhon alias  “Fah” en Fah’s moeder, de 66-jarige khun Napada Suwakhon. Fah had ernstige brandwonden over haar hele lichaam opgelopen, terwijl haar moeder, Napada, vooral verwondingen aan haar rug opliep. Met spoed werden ze voor medische hulp naar het King Narai-ziekenhuis vervoerd.

Fah’s huidige vriend, de 36-jarige Jakkaphan Intasana, meldde prompt bij de politie dat de aanvaller niemand minder was dan Fah’s ex-man, de 44-jarige khu. Samroeng Chaichan. Volgens Jakkaphan stond Samroeng erop dat Fah en haar moeder in de vroege uren van de noodlottige dag naar buiten zouden gaan om met hem een gesprek aan te gaan.

In een huiveringwekkend verhaal onthulde Jakkaphan dat toen Fah en haar moeder weigerden naar buiten te gaan, Samroeng een glazen raam verbrijzelde om toegang te krijgen tot het huis. Hij benaderde Fah en haar moeder, overgoot beide vrouwen met benzine voordat hij ze in brand stak.

De twee slachtoffers renden de badkamer binnen in een wanhopige poging om het vuur te blussen en zochten vervolgens hulp bij Jakkaphan en hun buren.

Opmerkelijk genoeg liep Samroeng zelf verwondingen op bij de brand, vooral door een scherf van het verbrijzelde raam. Hij vluchtte het toneel, raakte gewond en wist geruime tijd uit handen van de politie te blijven door onder te duiken.

De ernst van zijn verwondingen dwong hem uiteindelijk echter uit zijn schuilplaats te komen en hulp te zoeken bij de lokale bevolking. Vreemd genoeg weigerde hij ziekenhuisbehandeling uit angst voor naalden.

De politieagenten realiseerden zich de ernst van zijn verwondingen en brachten hem met spoed naar het ziekenhuis voor dringende medische zorg. Nadat zijn toestand was verbeterd, ondervroegen ze hem over de gruwelijke misdaad.

De buren vertelden dat Fah en Samroeng al meer dan tien jaar een relatie hadden voordat Fah de moeilijke beslissing nam om er een einde aan te maken vanwege de aanhoudende drugsverslaving van Samroeng. Ondanks zijn pogingen om haar terug te winnen, bleef hij verstrikt in zijn drugsverslaving, wat Fah er uiteindelijk toe bracht verder te gaan met haar leven.

Het motief achter de gruwelijke daad van Samroeng zou zijn diepgewortelde wrok zijn jegens Fah’s nieuwe vriend, Jakkaphan, die al langere tijd bij Fah thuis woonde. Deze situatie verergerde de jaloezie en frustratie van Samroeng, culminerend in deze schokkende gewelddaad.

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: ThaiRath

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!