Inwoners van Pattaya die niet hun identiteitskaart op het gemeentehuis kunnen afhalen, krijgen deze thuis uitgereikt

PATTAYA:– Burgemeester Winai Inpithak van de wijkgemeente Nongprue in het oosten van Pattaya leidde een dienst voor de uitgifte van mobiele identiteitskaarten. Deze dienst is gericht op het vergemakkelijken van de toegang tot essentiële identificatiedocumenten voor kwetsbare bevolkingsgroepen, waaronder patiënten, personen met een handicap en ouderen, die niet in staat zijn hun identiteitskaart zelf af te halen.

Vergezeld door functionarissen van de afdeling Sociale Zaken en personeel van het Registratieadministratiecentrum, voerde burgemeester Winai deze service uit in  Moo 5 van de wijkgemeente Nongprue. Het voornaamste doel van de dag was het uitreiken van identiteitskaarten aan drie personen. die hiervoor niet naar de gemeente konden komen.

Burgemeester Winai zei dat het besluit om deze service in het leven te roepen nadat familieleden en zorgverleners hadden opgemerkt dat de bestaande identiteitskaarten voor deze personen al geruime tijd waren verlopen. Het proces op deze dag zorgde voor onmiddellijke uitgifte van identiteitskaarten, waarbij de verwerking van elke kaart ongeveer een uur in beslag nam.

Voor personen die niet naar de gemeente kunnen reizen, zijn er voorzieningen getroffen om zich tijdens officiële werkuren te registreren en de dienst te ontvangen bij de afdeling Sociale Zaken van de wijkgemeente Nongprue.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!