Inwoners in Centraal-Thailand behoeden een verongelukte melk verkoopster voor plundering 

SAMUT PRAKAN:- In een daad van vriendelijkheid in Thaise straten hebben inwoners van Bang Pla in de centrale provincie Samut Prakan zich verenigd om een ​​verkoper te steunen die met haar saleng met karnemelk een ongeluk had. 

Wanneer er zich in Thailand een dergelijk ongeval voordoet, haasten veel mensen zich meestal naar de plaats des onheils om de verloren waren toe te eigenen.

Deze situatie nam echter een andere wending toen bijna tien lokale bewoners van de nabijgelegen moslimgemeenschap van Darul Ameen bijeenkwamen om de karnemelk van de verkoper te kopen om haar te helpen haar verliezen te verzachten en haar moed te geven.

Het incident gebeurde gisteren rond 14.30 uur toen een 41-jarige vrouw genaamd Thanaphorn een ongeluk kreeg met haar saleng. Ze vervoerde de melk op een motor met zijspan en had onlangs veel pakken gestremde melk bij handelaren opgehaald om aan klanten thuis en in winkels te verkopen. Op een goede dag kon ze ongeveer 300 baht verdienen aan haar verkopen.

Thanaphorn reed in haar auto om de karnemelk te bezorgen bij klanten op Bang Pla soi 55 waar het ongeluk gebeurde. Toen ze daar aankwam, zag ze dat de weg in aanbouw was en er waren borden die haar waarschuwden om er niet op te rijden. Desondanks sprak ze met de arbeiders, die haar adviseerden voorzichtig te zijn en het risico namen om haar dagelijkse inkomen veilig te stellen.

Vastbesloten om haar karnemelk te verkopen, reed ze verder tot ze bij een brug over een kanaal kwam. Door het gewicht van het zijspan en het losse zand op de brug verloor de motorfiets grip en gleed het riool in, waarbij zowel Thanaphorn als een van de bouwvakkers gewond raakten.

Na het ongeval kwamen rechercheurs van het politiebureau van Bang Phli ter plaatse, onderzochten het gebied, spraken met getuigen en maakten foto’s als bewijs. Ondertussen werd Thanaphorn per ambulance behandeld en voor behandeling naar het Chularat 3-ziekenhuis gebracht. Ook de gewonde bouwvakker is door zijn aannemer naar het ziekenhuis gebracht.

Deze hartverwarmende gebeurtenis was een blijk van medeleven.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de Thaise media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: 77khaoded

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!