Interventieteam van politie Pattaya ingezet om drie gewapende verwarde daklozen op te pakken

PATTAYA:- De politie van Pattaya moest met een speciaal interventieteam op route, nadat gemeld werd dat drie gewapende en duidelijk verwarde daklozen de omgeving terroriseerde, de situatie escaleerde in een verlaten gebouw aan Pattaya Third Road.

Toen de politie en hulpdiensten arriveerden, vonden ze drugsparafernalia en een kapmes, dat gelijk als bewijsmateriaal in beslag werd  genomen. 

Twee van de mannen vluchtten toen agenten arriveerden, terwijl een derde na een korte achtervolging bij een bekende pub werd opgepakt. De gearresteerde Thaise man vertoonde tekenen van drugsgebruik en was zichtbaar zo stoned als een garnaal.

In een staat van verwarring en angst beweerde de dakloze man niets met de gebeurtenissen te maken te hebben gehad. Hij leek bang en verward en vroeg herhaaldelijk aan de agenten waar ze hem naartoe brachten. Ondanks zijn verzoeken om zijn familie te informeren, werd hij voor verder onderzoek naar het politiebureau gebracht, waar een drugstest werd uitgevoerd.

Het incident benadrukt nogmaals de toenemende problemen met drugsmisbruik en dakloze mensen in Pattaya. De autoriteiten worden geconfronteerd met de uitdaging om zowel de openbare veiligheid te waarborgen als passende hulp te bieden aan de getroffenen.

Olleke Bolleke in Pattaya 
Bron: TMN cable tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!