Indiase toerist raakt gewond tijdens Sea Walker toer, de politie van Pattaya doet onderzoek 

PATTAYA:- Als reactie op een ernstig incident waarbij een Indiase toerist betrokken was, voerde de toeristenpolitie van Pattaya een inspectie uit bij een Sea Walker-bedrijf, een populaire waterattractie.

De toerist raakte ernstig gewond tijdens zijn deelname aan de Sea Walker en had onmiddellijke medische hulp nodig in het Bangkok Pattaya Hospital. Bij zeewandelen draagt ​​een toerist een helm die lucht verschaft terwijl hij de bodem van een relatief ondiep deel van de Golf van Pattaya verkent.

Een politie team onderzocht twee boten die verband hielden met de attractie: de boot van Marine Diving Service en de Kong Samut 8-boot, beide gelegen nabij het Koh Sak-gebied in de provincie Chonburi.

Uit de inspectie bleek dat de booteigenaren van de Marine Diving Service over geldige vergunningen beschikten, maar dat er acht buitenlandse werknemers aanwezig waren. Uit verder onderzoek bleek dat zes van deze arbeiders Cambodjanen waren die het land illegaal waren binnengekomen en niet over een werkvergunning of visum beschikten. Bijgevolg werden de zes verdachten door de Toeristenpolitie in hechtenis genomen voor gerechtelijke vervolging. De eigenaar van de  Kong Samut 8-boot  had hij alleen Thaise werknemers in dienst.

De autoriteiten hebben het belang van het veiligheidsbewustzijn van toeristen benadrukt, aangezien eventuele incidenten aanzienlijke gevolgen kunnen hebben voor de lokale toeristenindustrie.

Op het moment van het vertalen van dit artikel ligt de Indiase toerist in ernstige toestand in een plaatselijk ziekenhuis en ligt hij aan een beademingsmachine. De politie hield de exacte details van het ongeval en de naam van de toerist geheim, onder verwijzing naar verder onderzoek.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!