In verschillende regio’s in Thailand blijven de aanhoudende regens voortduren

BANGKOK:- Vandaag (17 oktober) zullen verspreide onweersbuien over het hele land voortduren, waarbij zware tot zeer zware regenval de zuidelijke en oostelijke regio’s treft.

De bewoners van deze gebieden moeten voorzichtig zijn, aangezien zware en opgehoopte regenval kan leiden tot plotselinge overstromingen en snelle afvloeiing van bossen, vooral in uitlopers in de buurt van waterwegen.

Het hogedruksysteem en de koude luchtmassa zullen boven de bovenste noordelijke en noordoostelijke regio’s aanwezig blijven, terwijl de moessonbak zich over het bovenste deel van de zuidelijke regio, de Golf van Thailand en de oostelijke regio zal verplaatsen en lage temperaturen het gebied met zullen binnendringen.

Dit weerpatroon zal waarschijnlijk dichter bij de kust van Vietnam komen en samenvallen met de zuidwestelijke moesson die de lagere zuidelijke regio en de Golf van Thailand bedekt.

Voor de Andaman Zee en de Golf van Thailand wordt verwacht dat de golven 1 tot 2 meter hoog zullen zijn, meer in gebieden met verspreide onweersbuien.

Uw weerbeer Olleke Bolleke in Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!