In Surat Thani en Phuket zijn 2 vermoedelijke drugsbaronnen uit Duitsland gearresteerd

~ONDER DE RADAR BLIJVEN~
(Uit zicht blijven)

THAILAND:- In de zuidelijke provincies Surat Thani en Phuket zijn gisteren twee vermoedelijke leiders van een drugskartel, wiens activiteiten in Europa waren gevestigd, gearresteerd.

Volgens de hoofdcommissaris van de Thaise immigratiedienst, generaal Sompong Chingduang, zou het gaan om Herr Alek Karun, van Duits/Russische afkomst en Herr Alexander Wolfien, een Duits staatsburger.

Alek werd gearresteerd in een luxe villa op het eiland Koh Phangan, in de provincie Surat Thani.  Alexander werd gearresteerd op Rawai Beach, Phuket.

De twee verdachten zijn naar verluidt de hoofden van een groot drugskartel dat drugs levert aan bendes in heel Europa.  Naar verluidt waren er enige tijd geleden arrestatiebevelen op hun naam uitgevaardigd en leefde verschillende jaren onder de radar in Thailand, aldus commissaris Sompong.

De Thaise media wist te melden dat de Duitse ambassade om medewerking van Thailand had gevraagd bij het oppakken en uitleveren van de verdachten aan Duitsland om terecht te staan.

Commissar Sompong voegt eraan toe dat de verdachten samenwoonden met Russische vrienden die hen moesten waarschuwen als de politie hen, de Europese voortvluchtigen, zou zoeken.  Hij besloot zijn opmerkingen door te zeggen dat er 2 arrestatieteams waren ingezet en dat ze “grote voorzichtigheid moesten betrachten” bij het benaderen van deze drugsbaronnen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Thaise immigratiedienst 
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!