In Pattaya zijn een Chinees en 4 Thais opgepakt voor het maken van een seksfilm

~CUT~

PATTAYA:- De politie viel eergisteravond een huis in Jomtien binnen en arresteerde daar een Chinese staatsburger, drie Thaise mannen en een Thaise Kathoi voor naar verluidt het maken van amusementsfilms voor volwassenen in de omgeving van Pattaya.

Een team van PCT-politie, geleid door generaal-majoor Chaipojjana Suwannarak, voerde de inval uit om 23.30 uur … Gewapend met een huiszoekingsbevel van de provinciale rechtbank van Pattaya voor een huis in soi 8 van de Jomtien Second Road.

De verdachten werden naar verluidt op tijdens het filmen gearresteerd. De arrestatie kwam nadat de politie van Pattaya door een anonieme bezorgde burger op de hoogte was gebracht dat deze bewoners obscene Thaise films maakten in Pattaya, dit is in strijd met de zeer strikte godslasteringwetten van het land.  Deze films werden

naar verluidt via de LINE-app voor mobiele telefoons voor zowel Chinese als Thaise staatsburgers in de Chinees taal uitgebracht.

De Thaise verdachten vertelden de politie van Pattaya dat ze werkloos waren vanwege de huidige Covid-19-maatregelen en -beperkingen en dat hun eerdere banen in de toerisme- en horecasector ongeveer drie maanden waren gesloten.  De verdachten vertelden de politie dat ze 1.000 baht per dag ontvingen van de Chinese werkgever.

 Geen van de verdachten door de politie van Pattaya bij naam genoemd.

De vijf verdachten worden beschuldigd van het overtreden van de Thaise computercriminaliteitswet door het tonen en/of produceren van naaktheid en godslastering.  Ze worden ook beschuldigd van het overtreden van Covid19 gerelateerde regels onder de noodverordeningen in Thailand en het niet invoeren van adequate beveiligingsprocedures.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!