In Pattaya werd uit jaloezie een jonge bink voor een 7/Eleven winkel in het Jomtien complex neergestoken  

PATTAYA: – Een 19-jarige medewerker van een 7-11-winkel werd tijdens het werk achter de toonbank in het Jomtien Complex neergestoken. De aanvaller vluchtte onmiddellijk na de aanval en liet het slachtoffer gewond en in bekommerende toestand achter.

Terugdenkend aan dit nare incident beschreef de medewerker, Khun Kritsana Charunrak genaamd hoe de aanvaller over de toonbank sprong en hem in de linkerschouder stak voordat hij snel ontsnapte. Het motief achter de mishandeling bleef een mysterie totdat de verdachte door de politie werd aangehouden.

De verdachte, geïdentificeerd als de 16-jarige khun Jiranawat, bekende tijdens verhoor door de politie de steekpartij. Hij vertelde dat jaloezie hem zover gedreven had, in de overtuiging dat het slachtoffer in het geheim met zijn vriendin afspraakjes maakte. Woedend door dit vermoeden nam hij zijn toevlucht tot geweld, wat culmineerde in de steekpartij.

Het eerste onderzoek naar het incident werd geleid door Kapitein Chonlawit Athiphansi, inspecteur bij de stadspolitie van Pattaya. De verdachte werd onmiddellijk in hechtenis genomen voor verder verhoor en zal juridische vervolging ondergaan die in overeenstemming is met zijn misdaad.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!