In het noorden van Thailand heeft zich een bizarre zaak afgespeeld

CHIANG MAI:- Een Thaise man, Khun Wirat en een vriend vonden het lichaampje van een acht maanden oude foetus in de vriezer van een huis in het hoofddistrict. De moeder van Wirat, zei dat het de geaborteerde baby van haar geadopteerde zoon, Khun Benjarong moest zijn, die nu in de gevangenis zit voor diefstal.

Gisteren ging de moeder van het kind naar de politie van Mae Ping om de zaak uit te leggen, zo meldde een plaatselijke reporter. Ze vertelde tegen de politie dat ze in 2020 zwanger door Khun Benjarong was gemaakt, maar er ontstonden zwangerschapsproblemen.

Na acht maanden zwangerschap bleek uit een echo dat de baby in de baarmoeder was overleden en werd deze verwijderd. Ze zei dat haar maan Benjarong haar had verteld dat hij voor de religieuze kant had gezorgd nadat hij 5.000 baht van zijn stiefvader had gekregen. 

Maar dat was, zo blijkt nu ……..bij elkaar gelogen. In plaats daarvan had hij het kind in de vriezer geschoven.  Ze had geen idee dat de foetus daar ingevroren lag.

Khun Praew, een verzonnen naam voor de 33-jarige moeder, zei dat ze de foetus- dat ze nooit eerder had gezien – nu een voor een echte boeddhistische ceremonie zou willen hebben.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: chiangmainews
Content: Olleke Bolleke in Noord-Thailand 
Bron: chiangmainews.co.th

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!