In het afgelopen weekend zijn er drie verkopers van vuurwerk op het strand van Jomtien gearresteerd 

PATTAYA:- Drie verkopers werden zaterdagavond , 4 mei, gearresteerd op Jomtien Beach wegens het illegaal verkopen van vuurwerk.

De arrestatie werd uitgevoerd door districtsfunctionarissen uit Banglamung die handelden naar aanleiding van klachten van bewoners over geluiden en ongeregeldheden veroorzaakt door vuurwerk ’s avonds laat op  Jomtien Beach.

De operatie resulteerde in de arrestatie van drie onbekende personen die illegaal vuurwerk verkochten aan strandgangers. De verdachten werden aangehouden in de buurt van The Now Hotel. Ze werden van het strand achterop een pick-up naar een politiebureau vervoerd om te worden aangeklaagd voor hun overtredingen.

Naast het arresteren van deze verkopers voerden de functionarissen van Banglamung ook willekeurige controles uit op tieners die op het strand zaten. Bij deze controles zijn geen drugs aangetroffen.

De politie heeft onlangs de patrouilles op Jomtien Beach in het algemeen opgevoerd als reactie op regelmatige geluidsklachten. vooral door vuurwerk, zoals we hier eerder hebben besproken.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!