In de Isaan neemt het aantal infecties af, het veldhospitaal met 200 bedden in Nakhon Ratchasima gaat sluiten

~EEN SLAG OM DE ARM HOUDEN~
(Voorzichtig zijn om toekomstige problemen voor te zijn) .

KORAT:- Een tijdelijk veldhospitaal met 200 bedden in de National Gymnasium Hall, van het Chaloem Phra Kiat Stadium, in Nakhon Ratchasima zal worden gesloten vanwege afnemende Covid-19-gevallen, zo maakte de provinciegouverneur Wichian Chantarontai gisteren bekend.

De beslissing is genomen door het Nakhon Ratchasima Comité voor overdraagbare ziekten, zo vertelde de gouverneur.  De provincie heeft 799 cumulatieve infecties gehad en 287 patiënten waren nog in behandeling.

Hij zei dat het Maharat Nakhon Ratchasima-ziekenhuis en de ziekenhuizen in elk district voldoende bedden hebben om patiënten te huisvesten.

Het veldhospitaal met 200 bedden begon sinds 16 april met het accepteren van milde gevallen. Nadat de laatste negen gevallen waren genezen, mochten artsen naar huis.

“We houden een slag om de arm, en verplaatsen niet medische apparatuur en de bedden, voor het geval weer de verkeerde kant uitgaat, aldus de gouverneur.

Onlangs werd de provincie Nakhon Ratchasima in de Oranje Zone geplaatst.  Beperkingen worden vanaf 17 mei versoepeld. Restaurants kunnen mogen gasten ontvangen, gemakswinkels kunnen 24 uur per dag open zijn en stadions kunnen opengaan voor activiteiten, hoewel uitgaansgelegenheden gesloten blijven.

De provincie heeft 51 servicepunten ingericht voor mensen in 32 districten om het doel van 40.000 vaccinaties per dag te halen, zo maakt de gouverneur verder bekend.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!