IJswagen door een overstromende rivier nabij pattaya van de weg gevaagd, twee Birmese arbeiders vermist

SRI RACHA:- In het subdistrict Bowin is een ijsbestelwagen met een Thaise werknemeren twee Birmese collega’s van de weg gevraagd en in de naast de weg gelegen rivier terecht gekomen. De Thaise arbeider kon uit de vrachtwagen zwemmen en overleefde terwijl twee anderen nog steeds vermist werden.

Een politieteam versterkt met duikers reageerde op het ongeval dat zich gisteren in Soi Suksawat in het subdistrict Bowin voordeed.

Volgens een ooggetuige was een overvolle stuw de oorzaak van deze tragedie. De agenten hielpen het 47-jarige slachtoffer genaamd Somchai Namrat, de vrachtwagenchauffeur, zei dat hij net op tijd uit de vrachtwagen kon ontsnappen voordat deze onder water kwam te staan. Zijn twee Birmese vrienden die bij hem in de auto zaten, werden echter door de sterke stroming meegesleurd en zijn sindsdien vermist.

Een rillende Khun Somchai vervolgde dat hij eerder rond 4 uur ’s ochtends ijs aan klanten bezorgde en de stuw moest oversteken, maar het water liep op dat moment over en sleepte zijn auto de rivier in. De agenten en duikers zijn nog steeds op zoek naar de vermiste collega’s van Somchai.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News
Content: Olleke Bolleke in Chonburi 
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!