Hulpdienst van Pattaya snelt naar het strand van Jomtien om een onderinvloed van een pretsigaret Russische toerist uit het water te halen

PATTAYA:- De politie van Pattaya snelde samen met het reddingspersoneel van de Sawang Paribuntham Foundation naar het strand van Jomtien, om daar een buitenlandse toerist bij te staan, die was flauw gevallen na het roken van een pretsigaretje.

Ter plaatse haalde lokale bewoners en de ambulancebroeders de 27-jarige Mr. Genndii Penniaev, een Russisch staatsburger, bewusteloos uit zee, de man had een gezicht als van een vaatdoek, zo stond in de Thaise pers te lezen.

Zijn vriendin van dezelfde nationaliteit hielp de politie met vertolken en bleef aan zij. zijde om hem met spoed naar het nabijgelegen ziekenhuis te begeleiden.

Bij de ondervraging van de vriendin van een buitenlandse toerist had haar vriend marihuana zitten roken vergezeld van alcohol, tot hij bijna niet meer op de benen koen staan, toch besloot hij de zee in te gaan totdat hij bijna verdronk. Gelukkig riep de vriendin hulp in. Een lokale strandbezoeker belde meteen de autoriteiten om hulp te verlenen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!