Hier de drie coolste waterparken van Pattaya, waar u de zinderende zomerhitte kunt verslaan

PATTAYA:- Pattaya kreunt al weken onder de zinderende zomerhitte met af en toe één stevige hoosbui. Een ligstoel onder een parasol, een ijskoud drankje en een duik in het koele water zijn waarschijnlijk de meest populaire wapens om u tegen de extreme temperaturen te beschermen. 

Waterparken zijn een belangrijk onderdeel van de toeristenindustrie, vooral in landen met een warm klimaat zoals Thailand. Een van de meest populaire toeristische plekken voor wateractiviteiten in Thailand is Pattaya. De stad is wereldberoemd om zijn stranden en brede scala aan activiteiten en attracties. 

Er zijn drie grote waterparken in Pattaya waar je bijzonder lekker en gezellig kunt afkoelen, waaronder Ramayana, Aquaverse en Pattaya Park. Hieronder zullen we elk van deze waterparken bekijken en zien wat ze toeristen te bieden hebben.

Ramayana
Ramayana is een van de grootste waterparken in Zuidoost-Azië, met een oppervlakte van 100 hectare. Het park is verdeeld in zeven verschillende gebieden, allemaal gebaseerd op de Thaise geschiedenis en cultuur. 

Tot de attracties behoren een enorm golfslagbad, een wildwaterbaan, diverse waterglijbanen en een kindergedeelte met waterspelletjes. 

Het park biedt ook een verscheidenheid aan restaurants met lokale en internationale gerechten, evenals een spa en een sauna. Ramayana is een geweldige plek voor gezinnen die willen genieten van een dagje plezier en ontspanning. 

Voor meer informatie, klik even op:
www.ramayanawaterpark.com.

Aquaverse
Columbia Pictures Aquaverse is het nieuwste waterpark in Pattaya. Het omvat onderwerpen uit bekende films zoals Zombieland, Ghostbusters, Hotel Transylvania, Bad Boys en Jumanji. De Ghostbusters Zone biedt bijvoorbeeld de wereldnoviteit “Slimer Speed ​​​​Racer”, een waterglijbaan boordevol actie. 

In “Zombieland” wachten twee supersnelle glijbanen op bezoekers met “Zombie Chase” en “Beast”, de laatste met zijn 18 meter hoge vrije val een van de hoogste waterattracties van Azië. 

Wie op zoek is naar ontspanning, vindt die in de 335 meter lange “Lazy River” die door het park kronkelt.

Voor meer informatie, klik even op:
www.columbiapictures aquaverse.com.

Pattaya Park 
Pattaya park is een water- en pretpark ineen. Het oudste waterpark van de stad biedt een prachtig uitzicht op de kustlijn van Pattaya. De attracties zijn onder meer een groot waterpark met diverse glijbanen en zwembaden, een pretpark met attracties en een uitkijkplatform met een skywalk en een skyjump. 

Het park biedt ook een verscheidenheid aan restaurants en winkels, evenals een showpodium met dagelijkse liveoptredens. Hoewel het park enigszins gedateerd is, trekt het veel gezinnen omdat de toegangsprijs lager is dan de nieuwe mega waterparken. 

Voor meer informatie, klik even op:
www.pattayapark.com.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!