Het vaccinatieregistratieprogramma van Thailand krijgt vorm

~VEEL BEEKJES MAKEN EEN GROOT WATER~
(Veel kleine dingen samen kunnen tot iets groots leiden)

BANGKOK:- Thailand zal naar verwachting vanaf volgende maand vaccinatiepaspoortovereenkomsten met andere landen gaan ondertekenen.  Volgens de directeur-generaal van de Disease Control Agency, Grandpas Karnkawinpong, is Thailand van plan bilaterale vaccinatiepaspoortovereenkomsten te sluiten met landen die zijn begonnen met het vaccineren van hun bevolking tegen Covid19.  

“Het vaccinatierecordprogramma zal binnen drie maanden vorm krijgen”, zo verklaarde dr. Opas. 

Thailand zal nog eens 1,8 miljoen doses Sinovac ontvangen – 800.000 deze maand en de rest in april – gevolgd door zes miljoen doses van AstraZeneca in juni. 

Volgens dr. Opas zijn nog eens 10 miljoen doses voor de maand augustus gepland, de dokter voorspelde dat er tegen het einde van het jaar 63 miljoen doses aan meer dan 30 miljoen mensen zijn toegediend, waarbij de gebieden met een hoog risico als eerst aan de beurt komen die met wijdverbreide vaccinatie beginnen.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Phuket News 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!