Het Thaise legt zet zich schrap voor golf van Thaise terugkeerders op de deadline van Maleisië

~PAAL EN PERK STELLEN~
(De grens leggen / een einde stellen aan)

SONGKHLA:- De ambtenaren in het grensdistrict Sadao van Songkhla bereiden zich voor om meer Thaise terugkeerders uit Maleisië te controleren, nadat de Maleisische autoriteiten tot morgen de mensen met overschrijding van hun verblijfsvisum en illegale migranten de tijd gegeven het land te verlaten.

 De vijfde infanterie divisie Infantrydie verantwoordelijk is voor de grensbewaking in Songkhla, is in deze periode gealarmeerd om illegale binnenkomst te voorkomen.

Sinds 1 april hebben beveiligingsteams meer dan 100 gaten in het hek gerepareerd langs de 86 kilometer lange Songkhla-grens met Maleisië, een berucht doorvoerpunt voor smokkelaars.  De teams hebben inmiddels ook zeven verdachte smokkelaars, allemaal Thais, gearresteerd.

De deadline voor buitenlanders zonder papieren om Maleisië te verlaten, resulteerde in 119 Thais die terugkwamen op 19 april, met nog eens 181 geregistreerd om morgen terug te keren.  Allen worden gescreend en 14 dagen in quarantaine geplaatst.

Songkhla registreerde dinsdag 29 nieuwe gevallen van Covid-19, waarmee het totale aantal besmettingen in de provincie sinds de derde golf begon op 269.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Thaiger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!