Het strand van Pattaya heeft het traditiegetrouw weer zwaar te verduren gehad

PATTAYA:- Door zware regenbuien van afgelopen nacht zijn de stranden van Pattaya op veel plaatsen uitgehold. Terwijl het wegdek onlangs is gerepareerd, is het asfalt op sommige plaatsen door het water geërodeerd.

De zware regenval welke midden in de nacht van 10 oktober viel, zorgde ervoor dat er enorm veel water vanuit de oostkant naar Pattaya stroomt, waardoor op veel plaatsen overstromingen ontstaan.

De grote massa water die naar het strand stroomde, zorgde ervoor er grote gaten op het strand ontstonden, zodat er geen twijfel over bestaat dat het onlangs opgespoten zand de zee in spoelde, waardoor er grote schade ontstond.

Sommige van de geërodeerde geulen waren ruim  1 meter diep en ongeveer 4 meter breed, óók is er veel puin, glas en andere troep mee gespoeld, door dat de putdeksels door de kracht van het water opgetild werden

Ondertussen bij Pattaya beach road voor Soi 6 bleek dat het asfalt rubber geërodeerd was, net een maand geleden dat dit was gerealiseerd in één van de Pattaya beach tuinaanlegsprojecten. Het viel eruit en werd een gat. De ambtenaren van de stad Pattaya hebben het asfaltrubber meegenomen om het in zijn originele staat te herstellen.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: TMN cable tv

Eén gedachte over “Het strand van Pattaya heeft het traditiegetrouw weer zwaar te verduren gehad”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!