Het respect een Thaise vrouw voor haar auto verandert door het kaarslicht en wierookstokjes in een hoop schroot

SAMUT SONGKRAM:- De gelovige daad van een vrouw waarbij ze op Chinese Sartdag kaarsen en wierookstokjes aanstak om respect te tonen voor haar auto, ging in vlammen op. 

De auto, geparkeerd op een privéparkeerplaats in Samut Songkhram, ging in vlammen op en bedreigde meer dan twintig nabijgelegen voertuigen. De brandweer was snel aanwezig bij de autobrand en heeft de brand in korte tijd geblust.

Bij het incident was een Honda Civic Sedan betrokken, met kenteken 5กช6480, eigendom van de 36-jarige Alisa. Het voertuig stond geparkeerd op een parkeerplaats toen het vlam vatte, waarbij de vlammen snel de hele auto in schroot deed veranderen.

De urgentie om de brand te blussen werd vergroot omdat het een privé-parkeerplaats betrof waar meer dan 20 voertuigen in de buurt geparkeerd stonden. Het duurde ongeveer twintig minuten voordat de brandweer de brand onder controle had.

Bij onderzoek onthulde de moeder van de auto-eigenaar dat haar dochter wierookstokjes en kaarsen had aangestoken om respect te betuigen aan de auto voor het Chinese Sart-festival. 

De attributen werden op een plastic bloem geplaatst die aan de kentekenplaat van de voorste auto was bevestigd en onbeheerd achtergelaten terwijl ze haar ritueel in huis ging voortzetten. Pas nadat iemand had gebeld om hen op de hoogte te stellen van het incident, werden ze zich bewust van het incident

Als reactie op deze gebeurtenis drong de brandweer er bij het publiek op aan voorzichtig te zijn met open vuur en deze niet onbeheerd achter te laten, aangezien dit tot soortgelijke autobrandincidenten zou kunnen leiden, zo stond in KhaoSod news te lezen.

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: KhaoSod.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!