Het Pattaya International Jazz Festival vindt dit jaar plaats op 10 en 11 november

PATTAYA:- De stad Pattaya is druk bezig met het organiseren van het eerste Pattaya International Jazz Festival 2023, met het betoverende thema “The Rhythm of the Night”. Het festival vindt plaats aan de strand van Pattaya en staat in het weekend van 10 op 11 november gepland.

Het festival  zal naar verwachting naar schatting 20,000 bezoekers trekken, met een verwachte toeristische omzet van meer dan 300 miljoen baht, aldus de gemeente Pattaya

Het festival zal aan zowel Thaise als internationale jazzartiesten het podium geven met als headliner een wereldberoemde jazzmuzikant Kenny G, samen met vele andere getalenteerde artiesten, waaronder The Firefly Fellowship, Pae Sax, Natt Buntita, Oil Jira, Pamai & Duck Club, Nop Ponchamni and the Groovetomatix Band, ETC Band en Infinity feat Tami Jones Andrews & Wannayot Mitranon.

Het Pattaya International Jazz Festival 2023 belooft een onvergetelijk evenement te worden, tegen de golvende achtergrond van Pattaya Beach. 

De toegang tot het festival is geheel gratis, waardoor bezoekers kosteloos van de muziek en festiviteiten kunnen genieten.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!