Het ontwikkelingsplan voor Pathum Thani Zoo is aan de media in Thailand onthuld


PATHUM THANI:- De provinciale overheid heeft het plan onthuld voor de ontwikkeling van de dierentuin op het koninklijk geschonken land in de provincie Pathum Thani, waarvan de bouw vijf jaar in beslag zal nemen.

Volgens het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen en Milieu zullen de bouwwerkzaamheden volgend jaar beginnen en in 2027 worden afgerond.

Zijne Majesteit de Koning heeft een stuk grond van 48 hectare toegewezen in het Thanyaburi-district van Pathum Thani voor de bouw van de nieuwe dierentuin.  Tijdens de bouwwerkzaamheden zal een deel van de dierentuin worden geopend als mini-dierentuin om bezoekers te verwelkomen.

De Minister van Natuurlijke Hulpbronnen en Milieu, Khun Varawut Silpa-archa, zei dat de regering bezig is met het selecteren van een ontwikkelaar voor dit project, aangezien de planningsfase voor deze dierentuin is voltooid.

Hij voegde eraan toe dat het ministerie er hard aan werkt om ervoor te zorgen dat deze nieuwe dierentuin aan de eisen van het publiek zal voldoen door te dienen als zowel een leercentrum als een plek voor recreatie en toerisme, terwijl het voldoet aan de internationale dierentuinnormen.

De kosten van het nieuwe project worden geschat op 10,97 miljard baht.  Gedeeltelijke opening wordt verwacht in 2026 en volledige opening in 2028.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: NNT News 
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: National News Bureau of Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!