Het luizenleventje van een straathond gaat in Thailand viraal, de viervoeter woont in een appartement van 30 miljoen baht

THAILAND:- Een “doodgewone” Thaise hond met een uiterlijk van een boefje, bekend onder de naam Dikky, woont in een luxueus condominium in het centrum van Bangkok, ter waarde van ruim 30 miljoen baht.  Het luxueuze hondenleven kwam aan het licht nadat een vastgoedadviseur een clip op TikTok plaatste waarin het condominium aan de Sukhumvit road werd beoordeeld.

De aanblik van de Thaise rashond die vanuit een weelderig appartement aan de overkant van de straat staarde, veranderde in een virale sensatie, waardoor internetgebruikers jaloers werden op de levensstijl van de hond.

De vastgoedadviseur, khun Ananda Development bevestigde in een recent Facebook-bericht dat de hond, Dikky, een vrouwtje is en in het Ashton Residence 41-project woont.

Het bedrijf deelde ook het achtergrondverhaal van de hond, verteld door haar adoptieouders. Dikky was een zwerver, haar moeder werd aangereden door een auto en verloor haar leven, en haar broers en zussen werden geëuthanaseerd, waardoor ze met rust bleef.

De eigenaar van het appartement Ashton Residence 41 heeft Dikky in huis genomen en zorgt goed voor haar. Ondanks de moeilijke start van haar leven zonder haar moeder en broers en zussen, leidt Dikky nu een luxueus hondenleven, zoals blijkt uit haar foto’s, zo meldde Sanook.

“Dikky is een teefje en woont in het Ashton Residence 41-project. We hebben toestemming van haar eigenaren om haar foto’s te delen.

Olleke Bolleke in Bangkok 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!