Het lichaam van student bij één bizar motorongeluk in centraal Thailand in tweeën gespleten 

PATHUM THANI:-  In de centraal gelegen provincie Pathum Thani, is gistermorgen een 20-jarige student ingenieur bij een motorongeval om het leven gekomen. Het is naar om voor u te moeten vertalen dat de politiek het lichaam van de jongeman volledig in twee stukken gescheurd aantrof, nadat hij tegen een lantaarnpaal was gebotst.

Getuigen ter plekke zeiden dat ze de man voor een rood verkeerslicht op de weg Rangsit – Nakhon Nayok buiten het dorp Nattawan zagen wachten. Toen het licht op groen sprong,  scheurde hij weg en verloor hij de controle over zijn motor, waarbij hij met hoge snelheid tegen een lantaarnpaal botste.

De politie van het politiebureau van Thanyaburi en reddingswerkers werden ter plaatse geroepen waar ze het lichaam van de 20-jarige Wuttichai Peng Songsee bijeen moesten rapen, ruim 200 meter lag zijn groene Kawasaki Ninja 400cc-motor.

Khun Wuttichai droeg een bruin uniform van de technische universiteit Rajamangala in Thanyaburi.  De politie verwacht dat hij op weg was naar de universiteit toen het incident gebeurde.

Het lichaam van Wuttichai is voor autopsie naar het Thammasat universiteit’s ziekenhuis gebracht.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: ThaiRath
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand
Bron: ThaiRath

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!