Het Khlong Chong Nonsi-park in Bangkok wordt op eerste kerstdag geopend

BANGKOK:-Het openbare park Khlong Chong Nonsi zal zeker op 25 december worden geopend, zo de gouverneur van Bangkok, khun Asawin Kwanmuang, gisteren na de voortgang van het Regenerative Bangkok-project te hebben gevolgd uit zijn mond vallen.

De aanleg van het Khlong Chong Nonsi-park, fase 2, van Sathorn Road naar Soi Narathiwat Ratchanakarin 7, een afstand van 200 meter, is voor 50 procent voltooid.

De ruwbouw zal naar verwachting op 30 november zijn afgerond waarna het park op 25 december voor het publiek wordt geopend.

Zodra het project is voltooid, zal de stad een groter groen gebied hebben, terwijl de waterkwaliteit in Khlong Chong Nonsi zal verbeteren, waardoor het park een plek wordt om te sporten en verschillende buitenactiviteiten uit te voeren, voegde Asawin eraan toe.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!