Het internationale vuurwerkfestival van Pattaya wordt in het weekend van 24 & 25 november gehouden 

PATTAYA:  Het internationale vuurwerkfestival van Pattaya keert op 24 tot 25 november terug naar Pattaya Beach en belooft twee dagen vol oogverblindende vertoningen en onvergetelijke momenten.

Zet 24-25 november dus in uw agenda

Dit gerenommeerde evenement trok in het verleden meer dan 400.000 bezoekers en is niet alleen een lust voor het oog, maar levert ook een belangrijke bijdrage aan de lokale economie.

Het festival van vorig jaar genereerde een opmerkelijke 2 miljard baht, wat de economische impact op Pattaya en Chonburi bewijst. De verwachtingen voor dit jaar zijn hooggespannen, met een verwachte stijging van de toeristenaantallen. 

Naast de economische impuls dient het festival ook als een boost van de zgn. ‘soft power’ van Thailand. Door blijvende herinneringen te creëren en de culturele rijkdom van het land te benadrukken, versterkt het de status van Thailand als een vooraanstaande internationale bestemming.

Om het meeste uit dit adembenemende evenement te halen, wordt de deelnemers geadviseerd om picknickdekens en comfortabele stoelen mee te nemen. Het controleren van de weersvoorspelling en het daarop afstemmen is van cruciaal belang voor de openluchtstrandlocatie. 

Voor een super ervaring, zorg dat u uw waardevolle voorwerpen goed bewaakt,  neem uw hapje en drankje mee en installeer u frontline om naar de hemel te kijken….oh ja en vergeet niet uw fotocamera of telefoons om de verbluffende beelden vast te leggen. 

Het evenement is gratis, met voldoende eet- en drinkkraampjes langs de weg, maar ook gedenkwaardige presentjes en kleding langs het strand voor een complete festivalervaring.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!