Het countdown 2023 van Pattaya eindigt succesvol met groot vuurwerk

PATTAYA:- De residence van uw nieuwsbeer is vanmorgen met succes het nieuwe jaar 2023 ingegaan met een volledig vuurwerk en een geweldige show van “BamBam” van Got7.

Het evenement Pattaya Countdown 2023 vond plaats op Bali Hai Pier en begon gisteren, 31 december, zijn laatste dag met fantastische optredens van topacts in de Thaise entertainmentindustrie, waaronder Two Popetorn, Wonderframe, Klear, Angie, F. Hero en de laatste paar uit Zuid-Korea: Sandara & Sunmi en BamBam, wat van origine Thais is, maar in Zuid-Korea optreedt met GOT7, een Koreaanse supergroep.

Honderden enthousiaste fans en toeschouwers kampeerden ’s nachts letterlijk buiten het afgebakende festivalterrein in een poging om de plek te bemachtigen die het dichtst bij hun geliefde idolen stond, en ze werden niet teleurgesteld, aangezien alle artiesten absoluut perfect waren.

Omdat ze vrije ruimte kregen om hun kraampjes te runnen, gaf het evenement een boost aan lokale verkopers, die melding maakten van sterke verkopen en een positieve impact op hun bedrijf. Pattaya Countdown bevatte ook kleurrijk vuurwerk met sterren dat de hele stad verlichtte en het einde van 2022 markeerde en het begin van het nieuwe jaar vol opwinding en vreugde.

De groep BamBam had ook een grote verrassing toen hij aan het einde van zijn set een nieuw nummer voor de fans debuteerde.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!