Het 15e jaarlijkse ‘Walk and Eat Naklua Festival’ in Pattaya loopt van 2 december tot en met tot 14 januari 2024

PATTAYA:- Deze kustplaats maakt zich op voor de spectaculaire 15e editie van het ‘Walk and Eat Naklua Festival’, een kenmerkend evenement gewijd aan het promoten van gemeenschapstoerisme en het tonen van het rijke culturele erfgoed van de Naklua sub-district.

Het evenement zal zes weken duren, van 2 december tot 24 december 2023 en vervolgens van 6 januari tot 14 januari 2024, met festiviteiten die elke zaterdag en zondag plaatsvinden.

Onder leiding van de khun Wutthisak Rermkitkarn, loco-burgemeester van Pattaya, werden gisteren alle voorbereidingen in het stadhuis van Pattaya besproken om een ​​naadloos evenement te garanderen. 

Het Walk and Eat Naklua Festival biedt lokale bewoners een platform om unieke, lokaal geproduceerde goederen te delen en te verkopen, waarbij de nadruk wordt gelegd op culturele tradities die van generatie op generatie zijn doorgegeven. 

QqDe weg op het evenemententerrein wordt tijdelijk afgesloten zodat bewoners kunnen deelnemen aan de markt en culturele optredens. Het evenemententerrein ligt vlakbij de oude vismarkt en het openbare park Lan Pho in Naklua.

Om het festival extra  aantrekkelijk te maken, zijn er concerten van populaire jonge artiesten geprogrammeerd, waaronder Nescafe Sri Nakhon, Bai Khao Thai Baan The Series en Your Mood, waardoor een feestelijke sfeer ontstaat om afscheid te nemen van het oude jaar en het nieuwe te verwelkomen. 

De editie van dit jaar belooft een niet te missen festival te worden, die de toewijding van de stad aan het ondersteunen van lokale tradities en gemeenschapszin onderstreept.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!