Grote inval in DIRTY Pub Pattaya, 219 gasten positief getest op drugs, de pub gaat voor 5 jaar gesloten worden

PATTAYA:- Gisteren voerde Khun Chada Thaiseth, de vice-minister van Binnenlandse Zaken, samen met het Thai Bureau voor de onderdrukking van verdovende middelen (NSB) en meer dan 2024 medewerkers een inval uit in “DIRTY Pub Pattaya” in Soi Khao Phai.

Volgens Thaise agenten hadden bezorgde burgers gemeld dat “DIRTY Pub Pattaya” een centrum van illegale activiteiten en drugsdistributie zou zijn. De locatie werd naar verluidt bezocht door tieners en bezoekers die zich bezighielden met het gebruik en de distributie van illegale middelen. Bovendien zou de pub het niet zo nauw nemen met de vergunningsuren.

Uit politieonderzoek is gebleken dat het etablissement zich in een dichtbevolkt gebied bevond, omringd door ruim 100 woonhuizen. Bij aankomst trof de politie ruim 300 cafébezoekers aan die dronken en dansten. Er werden documentatiecontroles en drugstests uitgevoerd, wat resulteerde in 219 personen die positief testten op drugs, waaronder 103 mannen en 116 vrouwen.

Verdere huiszoekingen in de voertuigen van de bezoekers leidden tot de inbeslagname van twee vuurwapens en nog meer illegale stoffen. 

Er werden aanvankelijk juridische stappen ondernomen tegen de eigenaren van de pub en de betrokken personen wegens het verlenen van diensten zonder wettelijke toestemming, het verkopen van alcoholische dranken buiten de wettelijke openingstijden en het toestaan ​​van het gebruik van illegale stoffen in het pand.

Als gevolg hiervan kreeg “DIRTY Pub Pattaya” de opdracht om voor vijf jaar te sluiten, op bevel van de heer Anutin Charnvirakul, de vice-premier en minister van Binnenlandse Zaken.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: ข่าวพัทยา

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!