Grote drugsvangst in Noordoost-Thailand, de politie in Roi Et-neemt 800,000 amfetamine pillen in beslag

ROI ET:- Luitenant-generaal Sarayut Sa-nguanphokai, de provinciale hoofdcommandant van Roi Et en politieagenten onderschepten twee pick-up trucks die meer dan 800,000 pillen amfetamine naar Centraal-Thailand probeerde te smokkelden.

De vermeende drugssmokkelaars werden publiekelijk alleen geïdentificeerd als khun Cherdsak, 34, khun Tanakorn, 29, en khun Pamuan, 48.

Generaal Sarayut onthulde aan de Thaise media dat de opsporingsambtenaren een drugssmokkeloperatie van een buurland naar centraal Thailand hadden opgespoord. Vervolgens ontdekten de politieagenten van Roi Et twee voertuigen die op de verdachtenlijst stonden en op weg waren in Phon Thong.

Tijdens de achtervolging probeerden de vermeende verdachten te vluchten en het bewijsmateriaal in een bosje langs de weg in Kamalasai, Kalasin, te dumpen. Volgens het politierapport werden de drie vermeende verdachten later opgepakt met 830,000 amfetaminepillen.

Bijgevolg beloofden de politieagenten van Phon Thong verder onderzoek te zullen doen om de betrokken personen verantwoordelijk te houden voor hun misdaden.

Olleke Bolleke in de Isaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!