Golf quarantaine arrangementen in Thailand attractief!

~ERGENS EEN BALLETJE OVER OPGOOIEN~
(Ergens voorzichtig over beginnen te praten om erachter te komen wat anderen ervan vinden)

NAKHON NAYOK:- Op 19 februari j.l. verwelkomde de Tourism Authority of Thailand (TAT) de eerste internationale groep toeristen, 41 Zuid-Koreanen en een Japanner, in een zogenaamde golfquarantaine bij Artitaya Golf and Resort in Nakhon Nayok studeerde af in Thailand.  

Het bijzondere aan de golfquarantaine is dat de gasten zich vrij kunnen bewegen in het resortgebied en ook kunnen golfen nadat ze de eerste drie dagen in kamerisolatie hebben doorgebracht.  

Tijdens het verblijf van 15 dagen worden de deelnemers driemaal getest op Covid-19 om er zeker van te zijn dat ze geen risico lopen op infectie als ze de faciliteit mogen verlaten en vrij rondlopen in het land.  

Er zijn momenteel zes door de staat gecertificeerde golfquarantaineresorts in Thailand: drie in Kanchanaburi – Mida Golf Club, Evergreen Hills Golf Club en Blue Star Golf Course – en één elk in Nakhon Nayok (Artitaya Golf and Resort), Phetchaburi (Sawang Resort and Golf Club) en Chiang Mai (Artitaya Chiang Mai Golf and Resort).  

Voor de Golf quarantaine gelden de volgende eisen: 

1. Herkomst uit een land met een laag Covid-19 risico. 

2. Certificaat van toegang (CoE).  

3. Bewijs van een Covid-19 test (RT-PCR) met negatief resultaat, dat maximaal 72 uur voor vertrek is afgegeven.  4. Reisziektekostenverzekering die aan alle eisen voldoet.  

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: TAT

Eén gedachte over “Golf quarantaine arrangementen in Thailand attractief!”

  1. Ik heb een tijdje geleden gemaild met deze hotels en kreeg te horen dat bepaalde landen niet mogen boeken bij deze hotels volgens de regeering o.a. europese landen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!