Goederentrein ontspoort in Prachuap Khiri Khan, geen gewonden maar diensten op drie zuidelijke routes gestremd 

PRACHUAP KHIRI KHAN:- Een goederentrein met bestemming Bangkok is gisteren nabij het treinstation Bang Saphan in de provincie Prachuap Khiri Khan ontspoord. Niemand raakte gewond, maar diensten op drie zuidelijke routes werden getroffen. 

De goederentrein met zeven wagons nr. 986 die van Sungai Golok naar Bangkok reed, ontspoorde ongeveer 100 meter voordat hij op het Bang Saphan Yai- station zou aankomen, zo verklaarde de PR directeur van de SRT, Khun Ekkarat Sriarayanpong. 

Het incident gebeurde ter hoogte van kilometerpaal 377/3, waarbij Twee wagons, nrs. 3 en 4, van de trein ontspoorden. 

De SRT heeft de dienstverlening op drie routes aangepast: nr. 254 op de route Lang Suan- Thon Buri (auto’s werden gebruikt om passagiers van Chumphon naar Thon Buri te vervoeren); nr. 255 op de Thon Buri- Lang Suan (auto’s om passagiers van Ban Krud naar Saphan Noi te vervoeren); en nr. 43/40 van Krung Thep Aphiwat Central Terminal naar Surat Thani (auto’s om passagiers van Ban Krud naar Bang Saphan Noi te vervoeren)

Voor meer informatie kunnen passagiers 24 uur per dag contact opnemen met het PR- centrum van SRT via de 1690- hotline, zo voegde hij eraan toe.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand
Bron: aec-tv-online2.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!