Gewelddadige confrontatie tussen jongerenbendes in Pattaya kost Thaise tiener een vinger

PATTAYA:- Gisteren in alle vroegte brak er een gewelddadige  confrontatie uit tussen twee jeugdbendes in een skatepark in Pattaya nabij Bali Hai haven. Het incident had tot gevolg dat bij één tiener zijn vinger werd afgehakt en twee anderen gewond raakten.

Het incident, dat om vier uur ’s ochtends plaatsvond, zorgde ervoor dat nietsvermoedende toeristen die rondhingen in de buurt van een skatepark aan de Bali Hai Pier in Pattaya, in paniek alle kanten uit vluchtte.

De politie en hulpverleners van Pattaya werden ter plaatse geroepen om de betrokken tieners te arresteren, maar ze waren al met de noorderzon vertrokken. De autoriteiten troffen wel drie gewonde jonge tieners aan, hun namen zijn vanwege hun leeftijd niet vermeld.

Volgens de hulpdiensten liep de eerste tiener lichte verwondingen op aan zijn linkerarm, vermoedelijk door een mesaanval. Het tweede slachtoffer liep snijwonden op aan zijn hoofd en armen. Ten slotte had het derde slachtoffer een meswond aan zijn rug en rechterhand, waardoor zijn wijsvinger verloren ging.

De ambulancebroeders verleenden medische hulp voordat ze de drie gewonde tieners naar het Pattaya Hospital brachten. De politie van Pattaya verzamelde ter plaatse als bewijs drie zwarte motorhelmen en een mes gewikkeld in zwarte tape, waarvan werd aangenomen dat ze door de jeugdbendes waren gebruikt.

De politie van Pattaya ondervroeg de gewonde slachtoffers over de motivatie van het incident. Ze beweerden dat ze eerder een onafgemaakte woordenwisseling met de verdachten hadden gehad en dat ze een afspraak hadden gemaakt in het park om de zaak op te lossen.

De politie onderzoekt camerabeelden om de verdachten te identificeren.

Dit incident zal waarschijnlijk leiden tot een strenger sluitingsbeleid voor het skatepark, dat het toneel is geweest van meerdere confrontaties en zou kunnen leiden tot verdere oproepen van sommige critici voor een avondklok voor tieners in de hele stad.

Olleke Bolleke in Pattaya

Bron: TMN cable tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!