Gemeente Pattaya treedt hard op tegen illegale activiteiten op het strand van Jomtien

PATTAYA:- In antwoord op publieke zorgen over illegale activiteiten op het strand van Jomtien, kwamen meer dan 200 stads- en politieagenten bij het strand van Jomtien bijeen om de klachten over storend gedrag van onruststokers, de ongeoorloofde verkoop van alcoholische dranken, waaronder ‘kratom’, te onderzoeken en op te lossen.

De politie inspecteerden streetfood-sajengs , kraampjes en strandexploitanten, met name die strandmatten en stoelen verhuren en controleerde of deze verhuurders  voldeden aan de regels en voorschriften van de stad. 

Het hardhandige optreden vloeide voort uit klachten die rechtstreeks via de officiële communicatiekanalen van de burgemeester waren ingediend, waarbij werd benadrukt dat de ongeregeldheden ongemak, wanorde en geluidsoverlast voor de lokale bewoners hadden veroorzaakt.

De aanvankelijke operatie concentreerde zich op onderzoek ter plaatse en inbeslagname van illegale stoffen en apparatuur, waarbij strikte naleving van wettelijke protocollen werd gegarandeerd. Notoire overtreders zullen te maken krijgen met steeds zwaardere boetes als ze dezelfde wandaden blijven begaan.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: PattayaMail 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!