Food Festival Amazing Asia komt voor het eerst naar Limburg en zoekt vrijwilligers

MAASMECHELEN:- Het startte als een klein evenement om de Thaise keuken en cultuur naar België te brengen. Nu is het uitgegroeid tot een heuse organisatie van verschillende festivals rond de Aziatische keuken. Dit jaar komt het Amazing Asia Food Festival voor het eerst naar Limburg en omdat zo’n organisatie veel werk vergt, zijn helpende handen meer dan welkom. 

Het Amazing Asia Food Festival komt dit jaar voor het eerst naar Limburg. Vanaf donderdag 21 juli tot zondag 24 juli kan je komen genieten op het foodfestival in Maasmechelen. Verschillende Aziatische keukens en animaties komen samen. Het festival vindt zijn oorsprong in 2019 met een klein evenement om de Thaise keuken en cultuur te introduceren in België. 

Sindsdien organiseert VZW Mahanakhon deze evenementen om geld in te zamelen om scholen en weeskinderen in Azië te steunen. Zo proberen ze kinderen in Thailand, Vietnam en Sri Lanka meer kansen in het leven te geven. 

De organisatie is op zoek naar helpende handen tijdens het festival. Ze doen daarom een warme oproep aan verenigingen en vrijwilligers om zich aan te melden. Je krijgt er niet alleen een mooie vrijwilligersvergoeding voor, ook eten, drinken en heel veel liefde krijg je ervoor terug. De festiviteiten zullen plaatsvinden op de parking van de Decathlon. 

Interesse? Neem contact op via 0496/68.89.87 of via info@amazingasiafestival.be

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 

Content: Gwynedd Callaerts 
Bron: HLN.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!