Financiële problemen en gebruik van marihuana brachten een Fransman in Bang Sarraya tot wanhoop

BANG SARAY:- Een Fransman, die worstelde met financiële onrust en de nasleep van zijn marihuanagebruik, zwaaide gisteren op dreigende wijze met een mes. Het drama bereikte een kookpunt in  Bang Saray, toen de politie van Sattahip tussenbeide kwam om een einde aan deze dreigende situatie te maken.

De politie van Sattahip, regageerde vergezeld van hulpverleners, snel op een noodoproep betreffende een 51-jarige Fransman, wiens identiteit niet werd bekend gemaakt. Uit onderzoek bleek dat hij zijn toevlucht had genomen tot zelfverminking, waarbij hij een dreigend mes hanteerde en opgewonden heen en weer liep met zijn blote borst bloot, terwijl hij de agenten waarschuwde afstand te houden.

Het tafereel ontvouwde zich in een gespannen impasse, die meer dan twee uur duurde, terwijl Sattahip-officieren met de Fransman probeerden te onderhandelen. Met geduld en de juiste  aanpak wisten de agenten de in nood verkerende man geleidelijk over te halen zijn wapen te laten zakken, waardoor een hereniging met zijn vrouw en zoon mogelijk werd. 

Toen de dreiging eenmaal was afgenomen, leidde de politie van Sattahip de onrustige expat veilig terug naar zijn woonplaats, waar hij werd toevertrouwd aan de zorg van zijn bezorgde familie.

De Thaise vrouw van de expat, die anoniem blijft, werpt licht op de onderliggende problemen die tot de verontrustende episode hebben geleid. De financiële druk, in combinatie met het langdurige goedkeuringsproces voor de hypotheek voor hun huis, had de Fransman tot het uiterste gedreven.

Om een ​​zorgwekkende laag aan het verhaal toe te voegen, onthulde de vrouw het regelmatige gebruik van marihuana door haar man, wat erop duidde dat dit de situatie zou kunnen hebben verergerd.

“Hij had marihuana gerookt en ik geloof dat dit een rol speelde bij zijn uitbarsting.”

Olleke Bolleke in Oost-Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!