Exclusief: Antwerp-aanvaller Jonathan Bolingi op weg naar… Buriram in Thailand

THAILAND:- De Congolese international Jonathan Bolingi is niet kunnen doorbreken bij Antwerp en werd de voorbije seizoenen al enkele keren uitgeleend.

Een nieuwe bestemming dringt zich op voor Jonathan Bolingi. Volgens onze informatie gaat de aanvaller in Thailand voetballen bij Buriram United, de leider in de Thaïse competitie. Daar kan hij een nieuw elan aan zijn carrière geven. 

De Congolees maakte in 2018 de overstap van Standard naar Antwerp. Hij tekende op de Bosuil een contract voor liest vijf jaar. De 27-jarige voetballer heeft bij de Great Old echter niet kunnen overtuigen. 

Stamnummer 1 leende hem eerst uit aan Eupen (2019-2020), vervolgens aan de Turkse club Ankaragücü (2020-februari 2021) en ook nog aan het Zwitserse Lausanne (februari-juni 2021). Lausanne bedong ook een aankoopoptie, maar tot een definitieve overname kwam het dus niet. Na zijn passage in het Belgische voetbal gaat Bolingi dus zijn carrière te trachten herlanceren op het Aziatische continent. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel dat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: voetbal krant 
Content: Kevin Vanbuggenhout
Bron: voetbalkrant.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!